En vanlig glödlampa

Bilder: Hanna Kamera: Canon EOS 1100D Objektiv: 50 mm
 
Hej! Våren har äntligen gjort entré i Stockholm, och det får mig att le. Och jag har använt kameran igen! Fast inte trodde jag heller att det skulle bli för att ha glödlampsfotografering? Mamma lät en aning skeptisk när jag undrade om jag kunde ta den med mig. Grejen är ju att den här glödlampan har legat där i köket ett bra tag nu, och min tanke om glödlampsfotografering vaknade till liv. Det var kul att testa och jag tror minsann att jag tänker göra det igen. Kanske slutar det till och med som ett litet glödlampsprojekt, det får vi väl se. Men nu är jag så nyfiken på vad ni egentligen tycker om bilderna? Eller är idéen helt galen...? 
 
 

Det här är mitt uttryck och språk

Bild: Hanna Kamera. Canon EOS 1100D Objektiv: 50 mm
 
Dagarna går och det ekar av tystnad och tomhet. Veckor kan fara förbi utan att jag ens rört kameran.
Så blev jag så glad en helg, när något väcktes inom mig, det där som faktiskt får mig att ta en bild. Å andra sidan inser jag nuförtiden ofta att det som verkligen betyder något för mig är förmågan att kunna se, det som ingen annan såg. Lycka är att förmedla, berätta och visa, vad jag ser, världen. 
Att kunna stanna upp en stund, mitt i vardagen, det vet jag att vi alla behöver. Jag är så glad över att jag gör det, tack vare att jag ser något, tack vare en bild? Och känslan av att tiden bara ticka vidare.
Jag ville mest säga hej, igen. Det här uttrycksättet är en jättestor del av mig, och jag kommer inte att sluta tala genom fotografiet. Så när det har varit tyst här ett tag, kommer jag ändå tillbaka förr eller senare. 
 

RSS 2.0