Blomsteräng - Kalmar

Bilder: Hanna Kamera: Canon EOS 1100D Objektiv: 90 mm 

Anas platyrhynchos (Hane) - Växjö

Bilder: Hanna Kamera: Canon EOS 1100D Objektiv: 70-300 mm 
 
I torsdags kom jag hem från Växjö och det var första gången jag besökte staden. En kort men rolig vistelse. Jag använde kameran lite på nytt. Nya platser och miljöer innebär ofta mycket fotoinspiration! Vid Teleborg Slott fotograferade jag gräsänder. Hanen han var riktig stilig, och vilken fotomodell!
 
 
 
 

Överblommade maskrosbollar

BIlder: Hanna Kamera: Canon EOS 1100D Objektiv: 90 mm 
 
Överblommade maskrosbollar i början av juni. Gick lite över styr med redigeringen, mycket färg och så vidare. Men bilderna påminner mig om akvarellmålningar. Det får mig igen tänka på att jag skulle vilja rita mer, inspirerad av mina egna fotografier. Ja och vid något tillfälle lovar jag att jag ska göra det. Och alltså inte bara skriva om. Vad tycker ni om de här bilderna? 
 

En midsommarkväll

Bild: Hanna Kamera: Canon EOS 1100D Objektiv: 90 mm 
 
Månader går. Det är sommar. Jag har bra och dåliga dagar. Ibland tänker jag för mycket. Det regnar och är sol. Och i kväll är det midsommarkväll. Just det här året blev det en lugn midsommar hemma. Satt ute en stund och åt jordgubbar med glass och grädde. Det var ett måste att äta utomhus! Hann in innan det kom ännu en regnskur. Svensk sommar säger man ju? Jag tror det regnade förra året med faktiskt, inte speciellt förvånad. Hoppas ni har det bra. Njut vidare av sommaren. Midsommarkramar! 

RSS 2.0