Höstlov!

Bild: Hanna Kamera: Canon EOS 1100D Objektiv: 90 mm
 
Bildredigering -- Fredagskvälls. Fredagsunnande. Fredagsmys.
Äntligen tog jag mig tid att redigera bilder igår och nu får jag dela med mig av det, vilket jag längtat efter! Den här bilden kommer från 19 oktober, en dag då jag lät mig ha vardagslyx, (kan ni tänka er - mitt i veckan!) och var ute i kvällsljuset. Ljuset som var skarpt och sådär magiskt som det kan vara på hösten...
Tror fortfarande på en vardag som funkar bättre när tiden läggs på inspirerande och kreativa aktiviteter mellan allt. Vilket för övrigt gör resten av "alla måsten" till något ännu bättre senare. Jag inser mer och mer hur jag älskar att skapa i varje moment jag sätter mig in i, bygga, utveckla och få fram resultat.
Varken det handlar om cello, jag som fotograf, som skribent eller i skolarbeten. SKAPA. För mig behöver inte "alla måsten" vara något tråkigt - som helhet gör inställningen oftast även ett skolarbete roligare!
Mitt höstlov då? Det blir kul med äventyr - nej inte till ett varmare land.
Jag ska tänka på dokumentation under hela tiden. Sedan handlar lovet framförallt om ett välbehövligt miljöombyte, hämta andan för att efteråt förhoppningsvis komma tillbaka till lösningar som går framåt och inte bakåt. #Livsprocess. 
Jag sitter annars här med en förkylning, kul att bli sjuk när det är lov! Typiskt en hemdragen från mellanstadiet i skolan - tack lillebror!
Men det är sådant man alltid lyckas pricka in, ni vet. Idag sov jag länge och så lär det fortsätta fram till äventyret börjar. Nej, nu ska jag inte ta er tid för mycket. Reflektera vidare över hösten istället.
Njut av bilderna, kom med funderingar, tips - och så ska jag försöka skriva ner så mycket fotograftänkande som möjligt till bilderna. Hur tänker jag? Hur tänker ni? Vi skapar något tillsammans och utvecklas på den här platsen!  
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0