Badhyttor - 23 juli 2016

Bilder: Hanna Kamera: Canon EOS 1100D Objektiv: 50 mm
 
 

Ystad Saltsjöbad - 23 juli 2016

Bilder: Hanna Kamera: Canon EOS 1100D Objektiv: 50 mm
 
Resten av 23 juli tillbringades på stranden. Det är så härligt att slänga sig i vågorna vid Ystad Saltsjöbad! Ingen sommar utan bad vid Ystad. Bilderna kommer från promenaden som jag och mamma tog. Förresten, kan ni tänka er att det är oktober om bara några dagar, och jag som fortfarande håller på att dela min sommar! Men jag tycker själv att det är ganska så fint att minnas sommaren på det här sättet under hösten. Just nu blir bloggen som en sommardagbok helt enkelt!
 
 
 

Torna Hällestad Kyrka - 23 juli 2016

Bilder: Hanna Kamera: Canon EOS 1100D Objektiv: 50 mm
 
Ljuset i den här kyrkan var så fint. Jag fick nog med det som bäst på första bilden! Den 23 juli åt vi brunch vid Torna Hällestads Lanthandel och det var helt gudomligt gott. Jag önskar att jag hade tagit någon bild på det, innan det slank ner. Dock var man ju mätt länge efteråt. Här är en länk där ni kan se vad Torna Hällestads Lanthandel är för någonting: http://tornahallestadlanthandel.se/ Värt ett besök!
 
 
 

Nyfikna kor - 21 juli 2016

Bilder: Hanna Kamera: Canon EOS 1100D Objektiv: 50 mm
 
När jag fotograferade de här korna så ställde de liksom upp sig längs med staketet. Det såg både roligt och gulligt ut, precis som kon i mitten. Synd att jag inte har några kor här i närheten att fotografera. Hösten gör mer och mer entré och det är så fint att se nu när alla träd slår ut i massa färger. Underbar årstid och jag ser framemot senare under hösten att dela massa höstbilder tillsammans med er!
 

Solsken och himmel (4) - 21 juli 2016

Bilder: Hanna Kamera: Canon EOS 1100D Objektiv: 50 mm / 90 mm
 
 

Solsken och himmel (3) - 21 juli 2016

Bilder: Hanna Kamera: Canon EOS 1100D Objektiv: 50 mm / 90 mm
 
 

Solsken och himmel (2) - 21 juli 2016

Bilder: Hanna Kamera: Canon EOS 1100D Objektiv: 50 mm
 
Den här kvällen blev jag hemma själv med min mamma och pappa då vi skickade iväg lillebror till Sjöbo Marknad med kompis. Kan ni gissa vart hela slutade? Fin ljus, fin himmel. Jag älskar dessa bilder jag har delat idag. Några utav de bästa från alla promenader den här sommaren! Idag åker jag bort med orkestern, bara över helgen visserligen men det ska bli så skönt i vilket fall som helst. Inte tänka på skolan utan bara koncentrera mig på cellon och noter. Åh, jag kommer drömma om noter efter helgen. Skriva noter istället för uppgifter i skolan. Hoppas ni får en fin helg!
 

Solsken och himmel (1) - 21 juli 2016

Bilder: Hanna Kamera: Canon EOS 1100D Objektiv: 50 mm
 
 

Månpromenad! - 20 juli 2016

Bilder: Hanna Kamera: Canon EOS 1100D Objektiv: 70-300
 
Här kommer en nattpromenad till med en måne som lyste likt självaste solen. Wow! Jag gjorde att halvkasst försök att fotografera månen, men sommarminnet är fint. Kan inte höstnätter/kvällar vara ganska så intressanta? Vem vet någon gång kanske jag ger mig in i det också.
 
 

Solnedgång och månen (2) - 19 juli 2016

Bilder: Hanna Kamera: Canon EOS 1100D Objektiv: 50 mm / 70-300 mm
 
 
 
 

Solnedgång och månen (1) - 19 juli 2016

På bild: Hanna Kamera: Canon EOS 1100D Objektiv: 70-300 mm
 
Jag tjatade mig till en kvällspromenader, så det blev också en ganska så sen sådan! Jag förevigade månen som var stor och lyste starkt den här kvällen/natten. Jag har inte tagit så jättemånga månbilder med 70-300 mm än, så det var kul att få till dessa bilder som jag också gillade. Vilken av bilderna gillar ni bäst?
 
 

Grillkväll - 19 juli 2016

Bilder: Hanna Kamera: Canon EOS 1100D Objektiv: 50 mm
 
Kvällen med gästerna slutade såklart med en grillkväll då det blandanat serverades hamburgare och korv! Mums! På den översta bilden syns även potatissallad, potatis, jättegott kött, bröd och kikärtor. Ett av mina bästa minnen från 2015 är en just en grillkväll. Det blev sent så vi lite yngre gick och la oss. Man hörde hur de vuxna pratade på en stund till och i högtalarna spelades den här låten https://www.youtube.com/watch?v=hAVvpG5h10c Åh, jag får sådan sommarfeeling av att lyssna på Mimi Teriss och skivan som låten är med på!
 

Vombsjön! - 19 juli 2016

Bilder: Hanna Kamera: Canon EOS 1100D Objektiv: 50 mm
 
Den här dagen fick vi besök och tog en tur med våra gäster till en sjö/plats som heter Vombsjön. Hit åker vi typ varje år! Det stora trädet som ni ser på bilderna är det bästa stället att slå sig ner på då det också ger en fin skugga, ja förutom att det är ett perfekt klätterträd!
 
 

Pappa på Parkeringen - 18 juli 2016

Bilder: Hanna Kamera: Canon EOS 1100D Objektiv: 50 mm
 
Hela promanden den 18 juli slutade med två bilder på mitt sällskap, pappa, som jag tog parkeringen. Han som också fyller år den här månaden, snart. Den här skogen önskar jag fanns närmare, men jag får njuta desto mer utav bilderna. Har ni något favoritställe att gå promenader vid? Jag älskar Drottningholm på hösten med alla färger, men jag tror jag nämn det vid något tidigare tillfälle. Jag längtar så efter den tiden kommer! Ska det vara höst, så får det vara på bästa sätt!
 
 
 

Vete - 18 juli 2016

Bilder: Hanna Kamera: Canon EOS 1100D Objektiv: 90 mm / 50 mm
 
Promenerade förbi ett vetefält på promenaden. Jag får ju lov att säga att bilderna ser lite höstiga ut i färgen. Kunde inte bestämma mig för vad jag skulle tycka om sista bilden men jag tog med den ändå. Hm, blev det bra med att skärpan bara ligger på en del av vetet? Har ni någon favoritbild? Ni får i alla fall ha en jättebra start på veckan vänner! Den här veckan vill jag dricka en massa varm choklad och njuta av första höstmånaden.
 
 

Hösten gör entré !

Bilder: Hanna Kamera: Canon EOS 1100D Objektiv: 90 mm
 
Utomhus gör hösten mer och mer entré. När jag är ute och fotograferar söker min blick mer och mer efter hösten. Häromdagen sa jag att eklöv är ett av mina favoritlöv om hösten. Och de senaste åren vet jag att jag har kommit underfund mer och mer med att alla mönster på löv inspirerar mig om hösten. Älskade höst! Under de närmsta veckorna kommer jag i och för sig fortsätta att dela sommarminnen. Hösten här på sidan kommer nog närmare oktober och så har jag en hel del macrobilder att dela med er. Jaja, det kommer lite efter men det får helt enkelt vara så. Mår ni bra? Vad är det bästa med hösten enligt er?
 

Dalby Söderskog (Ängen Del 2) - 18 juli 2016

Bilder: Hanna Kamera: Canon EOS 1100D Objektiv: 90 mm / 50 mm
 
På ängen gick man rakt ut i en hage full av hästar och kor, i samma hage alltså. Kossorna la ju inte märke till en och hästarna kanske kollade lite uppmärksamt. Nej, inte särskilt intresserade helt enkelt. Ni får många bilder på dessa hästar och det kan ju bero på att det var några favoritbilder. Jag är så nöjd! Det var så vackert när hästarna stod vid vattnet och det speglades. Jag kommer ihåg att jag smög mig närmare och närmare, vilket gav resultat. Ett fint sommarminne så här i september!

Dalby Söderskog (Ängen Del 1) - 18 juli 2016

Bilder: Hanna Kamera: Canon EOS 1100D Objektiv: 90 mm / 50 mm
 

RSS 2.0