Frostmorgnar - 28 oktober 2015

Bild: Hanna Kamera: Canon EOS 1100D Objektiv: 90 mm
 
De här frostmorgnarna är så underbara. Jag var ute nu en dag på höstlovet och fotograferade frosten. Man har ju all tid i världen att vara ute och fotografera nu på höstlovet, och ja alla lov. Underbart.
 

Alla höstfärger börjar försvinna - 2015

Bild: Hanna Kamera: Canon EOS 1100D Objektiv: 90 mm
 
Alla de här fina höstfärgerna som man blir så glad av och som är så mysigt börjar försvinna nu. Jag ser varje gång jag är ute hur löv faller ner till marken i solljuset. Vackert men tråkigt. Kunde inte hösten stannat ett tag till? Det är ju så mysigt med höst. Idag är vädret rätt så grått och trist. Solen håller sig borta. Men jag ska ta en liten tripp till Drottningholm och ta en promenad. Man får njuta av färgerna så länge de finns kvar.
 
 
 

Får - 25 oktober 2015 (2)

Bilder: Hanna Kamera: Canon EOS 1100D Objektiv: 90 mm
 
I söndags tog jag en promenad. Vid en lekpark i närheten av mig så finns det massa djur. Jag har tänkt tidigare att jag vill fotografera dessa djur så den här dagen när jag hade 90 mm - objektivet fotograferade jag för första gången lite får med 90 mm. Jag tycker helheten av de här bilderna ändå blev väldigt fint. Färgerna är ju så mysiga. Vad tycker ni? Jag måste verkligen promenera ner dit någon mer dag på lovet och fotografera mer. Kul att fotografera nya motiv. Jag vill ju öva upp det här med att fotografera porträtt på människor och ja, djur också då. Kul att fånga de ögonblicken!
 
 

Får - 25 oktober 2015 (1)

Bilder: Hanna Kamera: Canon EOS 1100D Objektiv: 90 mm
 
 
 
 

Red leaf - 24 oktober 2015

Bilder: Hanna Kamera: Canon EOS 1100D Objektiv: 90 mm

Jag var ute rätt så sent och fotograferade igår så det började mörkna och ja, det var helt enkelt lite halv mörkt vilket gjorde det svårt att fotografera. Här är lite bilder från igår i alla fall. I natt ställdes ju klockan om. Skönt? Det innebär ju att det blir mörkt ännu tidigare nu då. Men jag hann ut en stund idag också. Super härligt! Men gud så kallt det börjar bli. Var helt kall om kinderna och när jag ko hem. Just det är ändå rätt så mysig med hösten. När man är helt kall när man kommer hem efter en promenad och sedan sätta sig med en kopp te. Mums.

Fredag och höstlov - 2015

Bilder: Hanna Kamera: Canon EOS 1100D Objektiv: 90 mm
 
Bilder kommer från en promenad på Drottningholm förra helgen. Mysigt att gå promenader nu bland alla färger tycker jag. Och alla är förstås supertaggade på höstlov. Ska ni hitta på något speciellt?
 

Mer frostiga löv från 12 oktober 2015 (1)

Mer frostiga löv från 12 oktober 2015 (1)
 
Här kommer lite fler bilder från måndagsmorgonen då jag var ute och fotograferade. Frostiga löv och löv med massa droppar är något utav det bästa med hösten. Åh, så jag gillar att fotografera sådant. Och såklart, alla mönster i löven. Så vackert och intressant!
 

Mer frostiga löv från 12 oktober 2015 (1)

Bilder: Hanna Kamera: Canon EOS 1100D Objektiv: 90 mm
 
 
 
 
 

Dimmig och Disig höstpromenad, 17 oktober 2015

Bilder: Hanna Kamera: Canon EOS 1100D Objektiv: 18-55 mm
 
Jag använde 18-55 mm objektivet när jag tog dessa bilder. Jag vet inte riktigt om det här objektivet kanske är bättre när man fotograferar landskapsbilder. Annars brukar jag vilja fotografera landskapsbilder med 50 mm. Vad tycker/tror ni? I lördags tog jag en promenad och försökte fotografera lite nya självporträtt, vilket inte gick något vidare. Tog lite bilder istället på omgivningen. Det var rätt så dimmigt och disigt i lördags. Men det var härligt att ta en promenad och sedan komma hem till en varm kopp te. Mums.
 

Ebba höstporträtt, 11 oktober 2015 (1)

Bild: Hanna Kamera: Canon EOS 1100D Objektiv: 90 mm På bild: Ebba
 
Här är fina Ebba från förra helgens fotograferande. Vi tog en promenad runt en sjö och jag ville att vi skulle stanna i stort sett hela tiden. "Snälla Ebba, kan vi stanna igen?". Ja, så är jag. Men jag måste säga, jag är så glad och tacksam över att Ebba vill ställa upp som modell. Supertrevligt och mysigt med en promenad är det och jag som tycker det är så kul att fotografera porträttbilder också. Alla dessa färger nu på hösten är ju helt underbara. Ser ni färgerna i bakgrunden på bild två? Jag tycker det blev så fint och stämningsfullt med färgklickarna i bakgrunden på den bilden. Jag får se om jag kan knäppa lite fler bilder imorgon. Lite utomhusfika kanske och lite bilder. Låter som ett mysigt sätt att avsluta helgen på tycker jag.
 

Frostiga löv, Måndagsmorgon - 12 oktober 2015

Bilder: Hanna Kamera: Canon EOS 1100D Objektiv: 90 mm
 
I måndags var jag ute och fotograferade på morgonen. Åh, så härligt sätt att starten dagen på, eller för att inte tala om hela veckan. Alla löven, färgerna som skimrar i frosten. Fantastiskt härligt. I måndags var det så kallt på morgonen. Kylan gjorde det nästan mysigt där att stå och fotografera. Lätt bäst. Men, kanske dags att börja använda fingrervantar nu på morgonen när det är så kallt.
 
 

Monteliusvägen och höstfotografering med Ebba

Bild: Hanna Kamera: Canon EOS 1100 Objektiv: 18-55 mm
 
Godkväll!
Helgen har bestått av fotografering. Igår var jag ute på en lång promenad. Gick från Stadshuset till andra sidan, Monteliusvägen. Den platsen har jag verkligen längtat att promenera vid. Ska försöka ta mig dit igen vid tillfälle tänkte jag. Lätt en av de finaste promenaderna i Stockholm. Idag blev det en tripp ut i skogen med Ebba för lite höstfotografering. Kul att fotografera porträtt igen! Får se om jag kanske kan få lite mer sådana tillfällen under hösten. Färgerna kommer ju mer och mer nu. Vi får se när det är sådär riktigt mycket färger, inte riktigt ännu. Men kylan är där nu på riktigt. I veckan ska jag försöka få till lite redigeringar från helgen bilder. Det låter bra. Vad har ni gjort i helgen?
 

En dimmig morgon i oktober - 2015

Bilder: Hanna Kamera: Canon EOS 1100D Objektiv: 90 mm Redigering: Hanna
 
 

2 från skogen (26 september 2015)

Bilder: Hanna Kamera: Canon EOS 1100D Obbjektiv: 90 mm
 
 

Höstpromenad - 3 oktober 2015

Bilder: Hanna Kamera: Canon EOS 1100D Objektiv: 50 mm
 
Lite fler bilder från höstpromenaden som jag tog i helgen. Ska försöka komma ut imorgon och fotografera lite mer höst. Imorgon är typiskt en sådan dag då jag är ledig efter skolan - så man får kanske passa på. Vad tycker ni om dessa bilder? Ville ha fram färgen som det såg ut i verkligheten, så jag försökte få fram det. Men visst ser det ändå härligt ut?
 
 

3 oktober 2015

Bild: Hanna Kamera: Canon EOS 1100D Objektiv: 50 mm
 
Hej på er! Allt bra med er? Jag tog en promenad idag. Första gången på ungefär två/tre dagar som jag verkligen var ute och rörde på mig. Jag såg filmen "Trust" igår vilket var en fantastisk fin bild. Skulle lätt kunna se om den ännu en gång och fundera vidare över den. "The Last Song" är ju en fantastisk film det med. "Remember me" var en fin film med ett väldigt sorgligt slut. Så film, liggandes i soffan de senaste dagarna. Men så, det var verkligen skönt att komma ut idag. Det är så fint med alla färger nu. Orange, gul, rött och ja - hösten kommer på riktigt nu. Är otroligt sugen på porträttfotografering den här månaden. Kanske redan till nästa helg. Jag får se hur mycket som jag hinner med den här månaden. Har ni några fotoplaner under oktober?
 

RSS 2.0