Vissna rosor...

Bilder: Hanna Kamera: Canon EOS 1100D Objektiv: 90 mm
 
Höst eller vinter, regn eller snö? Is eller lera? Jag hade varit inne i en skog och återvände till den leriga stigen. Höstlöven, täckta med vattendroppar, tittade liksom lite oskyldigt upp på mig. Ni vet hur stunden man ramlar kan kännas, som att tiden går i slowmotion. Kamera (!!) och fotograf klarade sig. Sedan var jag tvungen att gå hem, vilket är en bit, som ja... ganska lertäckt. Kände mig som 4-åriga Hanna som älskade att sitta i geggan och leka på kolonin. Log lite fånigt hela vägen för att liksom dölja hela lerhistorian. Så idag får ni tycka och tänka extra mycket om bilderna!
Jag såg de vissna rosorna i vasen på köksbordet och hade väl någon bild redan innan jag började. I min föreställning fanns det kanske lite fler vattendroppar. Kom fram till hur fantastiskt det är att fotografera efter en idé som redan finns - igen, för jag har konstaterat samma sak tidigare. För det slutgiltliga blir alltid lika spännande, och oftast bättre också känns det som. Hm, jag kommer alltid tycka om hösten mer ändå. Det finns mycket att stanna upp vid den här tiden på året, ibland bara för att titta...
 
 

Kommentarer
Postat av: K

Åh så fina bilder!

Svar: Tack så jättemycket! 😄Bilderna blev ganska mörka och dystra kanske.
Och jag gillade det! Men de hade säkert funkat med mer färg i också.
Hanna

2017-10-08 @ 20:17:28
URL: http://kastanjebarn.blogg.se
Postat av: K

Jag gillade verkligen det där mörka och dystra :) Du får göra färglada också och lägga upp till våren ;) Version 2!

Svar: Ja - det får jag absolut göra! :D Det är ju det som är så spännande med bilder och fotografin, i olika versioner och synsätt!
Hanna

2017-10-09 @ 15:05:30
URL: http://kastanjebarn.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0