Midsommar och gymnasiebesked!

Bilder: Hanna Kamera: Canon EOS 1100D Objektiv: 90 mm
 
Lite sådär halvvissna pioner, men jag gillar färgerna som känns väldigt somriga, så de får pryda inlägget. Midsommar? Åkte ut till landet, en plats som heter Myskja. Åt god mat och gick hundpromenad. Besökte en ateljé där ljuset var helt fantastiskt och även målningarna! Fotograferade en vacker dimma sådär runt midnatt typ. Sov gott den natten. Nu längtar jag till landet mer än någonsin, men snart så. Vad gjorde ni på midsommar? Idag har jag fått gymnasiebesked och jag kom in på mitt förstahandsval! Estetiska programmet: Estetik och Media - Foto (spetsutbildning), http://www.xenter.se/utbildning/estetiska-programmet-estetik-och-media-foto-spetsutbildning Och jag är så otroligt lycklig och glad över att jag kommer att få läsa foto i tre år. Jag ser längtar efter att under dessa tre år dela med mig av bilder här och skriva om det. Jag vet att jag kommer vara så trött på foto många gånger men jag är så glad just nu!
 

Drottningholm i svartvitt - Juni 2016

Bild: Hanna Kamera: Canon EOS 1100D Objektiv: 50 mm
 

Ännu en från Drottningholm - Juni 2016

Bild: Hanna Kamera: Canon EOS 1100D Objektiv: 90 mm
 

En kunglig Humla?

Bild: Hanna Kamera: Canon EOS 1100D Objektiv: 90 mm
 
Kanske är det här en kunglig humla? Jag tog bilden på Drottningholm i helgen och den lilla söta humlan satt där så snällt så att jag kunde ta flera bilder. Jag har sagt många gånger att macrofotografering är det roligaste jag vet och jag hoppas också verkligen att det syns i mina bilder och förhoppningsvis i en utveckling!

Drottningholm - 19 juni 2016

Bilder: Hanna Kamera: Canon EOS 1100D Objektiv: 50 mm
 
I helgen var jag vid Drottningholm och promenerade med familjen. Mysigt! Jag fotograferade lite med 50 mm, vilket jag inte gör särskilt ofta. Nu kanske jag är väldigt petig, men oftast när jag fotograferar landskapsbilder och ser det efteråt sitter jag och zoomar in och ut. Är det verkligen bra skärpa, ser bilden okej ut fast är suddigt? Men i helheten kanske det är bra? Något som jag många gånger tänker att jag skulle vilja utveckla och göra som en rolig grej framförallt är att ta med mig mitt stativ ut oftare och testa att fotografera landskap mer med det. Det blir ju stadigare och det borde alltså bli ännu bättre? Dock är det här typ bara en ska som jag ofta tänker men så sällan blir av. Det skulle kanske vara ett litet spännande projekt under en längre tid när jag väl lyckas ta tag i det!
 
 
 
 
 
 

Intressant ljus - blixt?

Bild: Hanna Kamera: Canon EOS 1100D Objektiv: 90 mm
 
Tänkt länge innan jag tog den här bilden att jag ska fotografera blommorna när jag gått förbi. Jag tycker att ljuset blev så intressant! Det ser nästan ut som att bilden är tagen med blixt, fast så inte är fallet. Jag minns inte vad jag hade för inställningar. Det var väl halvdåligt ljus också för att bilden är tagen på kvällen - det är ljust typ till midnatt nu? Och jag lovar att bilden inte togs med blixt! Tycker ni också att ljuset blev intressant?
 

Löjtnanshjärtan, Juni 2016

Bilder: Hanna kamera: Canon EOS 1100D Objektiv: 90 mm

Skuggor på löv

Bild: Hanna Kamera: Canon EOS 1100D Objektiv: 90 mm
 
Hej på er! Det var ett tag sedan som jag var inne här. Vet ni vad? Jag har faktiskt inte haft några bilder att dela här. Jag vill skriva/blogga för att dela bilder, för att jag ska kunna kolla tillbaka på mina bilder och för att ni såklart också ska kunna se mina bilder. Förstår ni mig? I alla fall så har jag fått sommarlov! Äntligen gått ut ur nian och jag ser framemot att se hur hösten blir, skriver såklart om det så småningom. Tror det blir något kul att skriva om! Skriver förhoppningsvis snart igen och delar nya bilder, för några nya bilder det har jag nu. Under sommaren lär det också bli mer fotografering!
 

Blomma - 23 maj 2016

Bild: Hanna Kamera: Canon EOS 1100D Objektiv: 90 mm

Överjärva gård - Maj 2016

Bilder: Hanna Kamera: Canon EOS 1100D Objektiv: 70-300 mm
 

Insekt - Maj 2016

Bild: Hanna Kamera: Canon EOS 1100D Objektiv: 90 mm

Syren - Maj 2016

Bild: Hanna Kamera: Canon EOS 1100D Objektiv: 90 mm
 
Idag är det första juni 2016 och även första sommarmånaden. Dessa månader älskar jag verkligen! Jag älskar när det är så sommarvarmt så att man önskar att det kunde regna. Hoppas vi får många fina sådana dagar i år! Bilden kommer från slutet av maj dock. Syrener måste vara något av det finaste som blommar vid den här tiden tycker jag. Visst är de vackra?
 
 
 

RSS 2.0