Picknick vid Stjernsunds Slott - 7 juli 2016 (Natur/Landskap)

Bilder: Hanna Kamera: Canon EOS 1100D Objektiv: 50 mm
 

Picknick vid Stjernsunds Slott - 7 juli 2016 (Arkitektur)

Bilder: Hanna Kamera: Canon EOS 1100D Objektiv: 50 mm
 
Ja, det här är fina Stjernsunds Slott som vi stannade till vid när vi åkte ner till Skåne. Den här trappan som ni ser på sista bilden, den var så lång! Jag kollade upp stället innan på Instagram och fastnade för just den trappan. Och slottet är ju jättefint det med och kanske är det också så att det blir finare med den fina platsen/omgivningen där det ligger? Det tror jag i alla fall! Jag var tvungen att ta med den svartvita bilden också, kändes roligare med ett helt inlägg med bara slottsbilderna än att dela upp det i
färg-svartvitt som jag annars oftast gör!
 

Picknick vid Stjernsunds Slott - 7 juli 2016 (Natur/Landskap)

Bilder: Hanna Kamera: Canon EOS 1100D Objektiv: 50 mm
 
Hej på er! Har ni haft det bra sedan jag skrev här sist? Jag har varit i vackra Skåne! De senaste dagarna har jag fotograferat varje dag. Det har blivit många kvällspromenader i vackra solnedgångar och jag har ätit god mat. Nu ser jag framemot att dela alla bilder med er och jag börjar såklart med några bilder från den 7 juli, dvs resan ner. Njut!
 
 
 
 
 
 

Picknick vid Stjernsunds Slott - 7 juli 2016 (Porträtt)

Bilder: Hanna Kamera: Canon EOS 1100D Objektiv: 50 mm På bild: Pappa och Mamma
 
Vi picknickade i gröngräset och gick runt slottet! På sjön nedanför slottet guppade det omkring flera båtar och det såg väldigt mysigt ut. Man önskade ju att man också hade en båt att glida omkring i då. Fint stopp blev det vid Stjernsunds Slott!
 
 
 

Rosor, vattendroppar - juli 2016

Bilder: Hanna Kamera: Canon EOS 1100D Objektiv. 90 mm
 
 
 
 
 

Rosor - fotografering juli 2016

Bild: Hanna Kamera: Canon EOS 1100D Objektiv. 90 mm
 
Var med Ebba i förra veckan och vi tog en fika och gick en lång promenad. Åt en god sommarbakelse med jordgubbar och en märklig gelé, väldigt god. Under större delen av den eftermiddagen fastnade jag ute på balkongen med fotografering. Jag har investerat i en blomspray så den invigde jag lite. Min tanke med att det skulle funka perfekt med vattendroppar på bladen funkade perfekt och jag är lite småkär i resultatet. Inleder med att dela den här bilden idag och just den kändes kanske nästan lite sorglig på något vis, fast på ett vackert sätt.
 
 
 

Skuggor på löv - juli 2016

Bilder: Hanna Kamera: Canon EOS 1100D Objektiv: 90 mm
 
 
 
 

Lite fotoinspiration igen?

Bild: Hanna Kamera: Canon EOS 1100D Objektiv: 90 mm
 
Åh vad härligt! Både igår och idag har jag använt kameran igen. Älskar dessa dagar efter lite uppehåll när inspirationen på ett nytt sätt tycks flöda genom kroppen!
 
 
 
 

En från juni 2016

Bild: Hanna Kamera: Canon EOS 1100D Objektiv. 90 mm
 
 
 

Svartvitt från midsommar! 2016

Bilder: Hanna Kamera: Canon EOS 1100D Objektiv: 50 mm Redigering: Hanna
 

En midsommarnatt 2016

Bilder: Hanna Kamera: Canon EOS 1100D Objektiv. 50 mm
 
En magisk midsommarnatt som jag fotograferade länge och mycket. Jag vet att bilder har fläckar (min kamera!) och jag kan tyvärr inte få bort det men jag hoppas att ni gillar bilderna ändå. Vill så gärna dela med mig av det här ögonblicket, den här midsommaren. Upplevde ni dimman också under midsommar?
 

RSS 2.0