Några våriga dagar i slutet av februari - 2016

Bilder: Hanna Kamera: Canon EOS 1100D Objektiv: 90 mm

Sitter och försöker redigera lite bilder från senaste dagarna. Jag har varit ute och fotograferat tre dagar i rad och haft vädret med mig. Det har känts riktigt vårigt ute. Men marsmånad brukar ju vara en sådan där månad då det blir bakslag, så man får njuta så länge det varar? Det skulle bli lite soligt imorgon också så jag tar mig nog iväg redan på förmiddagen för fotografering. Den här bilden kommer från helgen. Jag åkte in till stan för att fotografera snödroppar först och främst - men sedan tog jag mig vidare till Kungsträdgården och där är det ju alltid fullt av fåglar. Jag är verkligen sugen på att utveckla fågelfotograferingen på den här platsen. En aning för ljus bild kanske, men jag gillar det ändå tror jag. Nu ska jag fortsätta mitt sportlov tillsammans med kameran, min bästavän.

Retuscherade bilder i Photoshop Elements

Bilder: Hanna Kamera: Canon EOS 1100D Objektiv: 90 mm
 
Nu har jag suttit och reducerat bort fläckar (damm) på mina bilder i Photoshop Elements. Jag minns att jag höll på med samma grej under min prao i 8:an - så det här var kul och bilderna blev dessutom bättre, vilket var min tanke. Kör en testversion i 30 dagar, så jag får se om jag köper det så småningom, kanske. Nu ska jag fortsätta titta halvt på melodifestivalen och blogga. Må så gått så hörs vi!
 
 
 

Röd himmel i februari - 2016

Bild: Hanna Kamera: Canon EOS 1100D Objektiv: 90 mm
 
Fredag och sportlov. Jag ska tillbringa det mesta av lovet med kameran är min tanke. Hoppas på att kunna knäppa en del bilder under veckan. Idag såg jag snödroppar - så imorgon vill jag ut och dokumentera snödroppar. Första vårtecknet! Jag la märke idag till att det var ljust fram till fem. Härligt!
 

Grått och färglöst som vädret - Februari 2016

Bilder: Hanna Kamera: Canon EOS 1100D Objektiv: 90 mm
 
 
 

En februarihimmel .2016

Bild: Hanna Kamera: Canon EOS 1100D Objektiv: 90 mm
Häromdagen var det en fin himmel som jag bara kände att jag var tvungen att fotografera och föreviga. Så den här måndagen bjuder jag på en himmelsbild som får lysa upp här.
 
 
 

Kvällspromenad - Februari 2016

Bilder: Hanna Kamera: Canon EOS 1100D Objektiv: 90 mm
 
Efter att ha varit inne hela dagen tog jag en promenad igår på eftermiddagen. Tänk att det är ljus så länge nu - härligt. Jag fotograferade lite även om ljuset var kasst. Jag kom hem med dessa bilder som jag nu försökt ljusa upp i redigering. Blev det bra? Vad tycker ni? Jag kan inte riktigt bestämma mig för om jag ska gilla det eller inte. Bilderna blev lite intressanta i alla fall tycker jag - det lite suddiga gör det bara mer intressant. Jag tror att jag gillar det!
 
 
 

"Drömmer om att fotogarfera blommor och bin" - februari 2016

Bild: Hanna Kamera: Canon EOS 1100D Objektiv: 90 mm
 
Snön har fallit igen. Jag måste säga att jag inte alls blir inspirerad av det här vita landskapet. Just nu drömmer jag om att fotografera blommor och bin. Jag längtar mest utav allt till att hitta först vårtecknet och dokumentera. "Åh, snälla vår och sommar, kom nu!".
 
 

Röda tulpaner och droppar - 7 februari 2016

Bilder: Hanna Kamera: Canon EOS 1100D Objektiv: 90 mm
 
 

Tulpaner - Alla hjärtansdag 2016

Bild: Hanna Kamera: Canon EOS 1100D Objektiv: 90 mm
 
Igår var jag iväg i stort sett hela dagen och spelade. Gick genom Stockholm med cellon i handen runt 9 på morgonen, solen lyste och det var så skönt. Den stunden vill jag bära med mig i veckan. Det blev ett kort rep på runt 11, halv 12 och sedan en lång paus fram till 15:00 ungefär. Spelade för ett rätt så fullsatt Berwaldhallen med orkestern och Sveriges Radios Symfoniorkester. Riktigt grymt! Idag har jag haft en väldigt lugn dag, försökt fixa lite med bloggar och varvat det med lite cello. Känns ändå som en bra kombo det där. Glad alla hjärtans dag på er!
 

Långpromenad en söndag i februari - 2016

Bild: Hanna Kamera: Canon EOS 1100D Objektiv. 90 mm På bild: Ebba
 
I söndags blev det en långpromenad med Ebba och några bilder. Här är en favorit - jag gillade bakgrunden och vinkeln. Vad tycker ni? Det var skönt och bara gå dit fötterna styrde och prata om Star Wars. Mysigt! Sådana dagar behövs lite då och då. Ni vet att det är fettisdagen idag förresten? Jag minns inte när jag senast åt semlor. Var det för ett år sedan? Det blir liksom bara en gång om året. Hur ofta äter ni semlor, en gång om året?
 

Redigering - Januari 2016

Bild: Hanna Kamera: Canon EOS 1100D Objektiv: 90 mm Redigering: Hanna
 

Hammarby Sjöstaden och Kulturama

Bilder: Hanna Kamera: Canon EOS 1100D Objektiv: 50 mm
 
I tisdags hade jag studiedag, vilket faktiskt var väldigt skönt måste jag säga och imorgon är det redan fredag igen. Idag har solen lyst. Jag gick över Tranebergsbron på morgonen och just där och då kände jag hur jag saknade kameran. I tisdags tog jag och mamma en tripp till Hammarby Sjöstaden och besökte Kulturama. Det var spännande! Jag har ju kollat tidigare på Xenter också. Hm. Vi får se hur det blir. Spännande!
 
 

En vinter bild från januari 2016

Bild: Hanna Kamera: Canon EOS 1100D Objektiv: 50 mm
 
 

RSS 2.0