En kväll i Stockholm - 27 november 2015 (1)

Bilder. Hanna Kamera: Canon EOS 1100D Objektiv: 50 mm , 18-55 mm
 
I fredags satte jag mig på tunnelbanan. Det var fortfarande ljust, men när gick märkte jag att det mörknade fort. Men det var lite mysigt att gå där i mörkret, stanna till och försöka fånga de där rörelserna från bilarna... Jag tycker att nedersta bilden blev väldigt intressant, med filen i mitten som står stilla? För, visst står den faktiskt stilla? Så, så gick vi runt ett tag, jag och kameran i mörkret. Gick på klippor och, det, det var kanske inte det roligaste i mörkret - hehe. Woops, plums i vattnet. Nej, men det kanske gjorde det hela ännu mysigare att promenera omkring på klippor, i mörkret, i Stockholm en helt vanlig fredagskväll.
 

Fotografering i mökrer (21 november) 2

Bilder: Hanna Kamera: Canon EOS 1100D Objektiv: 50 mm
 
Här är lite bilder från förra lördagen. I går eftermiddag/kväll var jag ute och tog lite fler bilder på långa slutartider. Kul att leka med kameran och testa mig fram på det här sättet. Så, gårdagens bilder får ni förhoppningsvis också snart ta del av. Vad tycker ni om det här i svartvitt?
 
 

Redigering på fredagskvällen

Bild: Hanna Kamera: Canon EOS 1100D Objektiv: 90 mm Redigering: Hanna
 
Känns som att jag har väldigt mycket löv i inläggen från senaste tiden. Kan det ha att göra med hösten? Jag var ute när det höll på att mörkna ett tag under eftermiddagen. Det var verkligen så skönt! Jag har inte varit ute på någon dag heller. Kameran följde med vilket har resulterat i att jag suttit och försökt redigera ett tag nu. Blev det någon skillnad då? Jag får se. Jag ska se om jag kan få till någon svartviit redigering också, men det får bli imorgon. Uppdaterar er snart igen med lite resultat av dessa fotograferingar i mörker. Sköt om er så länge så hörs vi snart!
 
 
 

Snart december?

Bild: Hanna Kamera: Canon EOS 1100D Objektiv: 90 mm Redigering: Hanna
 
Idag är det grått och tråkigt ute. Nästan lite höst? Förutom kylan som påminner en om att det snart är vinter. På söndag är det första advent och på lördagen ska jag förmodligen iväg på årets första julmarknad och om en vecka är det december. Jag är sugen på att åka in till stan någon helg och fotografera julpynt. Det skulle vara härligt! Åka skridskor är också något som jag vill göra. Ja, komma in i riktigt julstämning helt enkelt. Mysigt.
 
 
 
 

Fotografering i mörker - 21 november 2015

Bilder: Hanna Kamera: Canon EOS 1100D Objektiv: 90 mm
 
Jag fick ett ryck igår och drog ut lite med kameran. Så jag tog en promenad i kylan. Det är ju verkligen iskallt nu! Men det är lite mysigt att komma hem då också till värmen. Jag blev sugen på att fotografera ljuset från bilarna, ni vet, så att det blir som streck. Åh. Alltså, det här är något som jag vill testa på fler gånger. Jag har ett ställe som jag är sugen på att åka till någon helg, eller två egentligen. Så jag får se när det blir av. Igår var det mest bara ett test - men se, det funkade ju. Vad tycker ni?
 
 
 

Älvsjömässan, och gymnasiet?

Bilder: Hanna Kamera: Canon EOS 1100D Objektiv: 90 mm
 
Hej vänner! Nu har jag varit iväg på Älvsjömässan två dagar i rad. Musiken, cellon betyder jättemycket men jag vill satsa på fotografin/foto. Jag tror att jag har störst chans på det. Efter det här har jag fastnat för Kulturama inriktning Fotograf och Xenter Estetiska programmet: Estetik och Media - Foto (spetsutbildning) . Så där hoppas jag kunna komma iväg på öppet hus och kolla in lite mer. Så där håller någon slags plan på att bildas. Vad är ni sugna på att söka, ni som söker till gymnasiet i år?
 
 

Från en frostig morgon - oktober 2015 (3)

Bilder: Hanna Kamera: Canon EOS 1100D Objektiv: 90 mm
 
 

Från en frostig morgon - oktober 2015 (2)

Bilder: Hanna Kamera: Canon EOS 1100D Objektiv. 90 mm
 

Från en frostig morgon - oktober 2015 (1)

Bilder: Hanna Kamera: Canon EOS 1100D Objektiv: 90 mm
 
 
 

Cellorep inför söndag

Bild: Hanna Kamera: Canon EOS 1100D Objektiv: 90
 
Jag var iväg och repade inför i en fin kyrka idag. Alltså åh, klangen i den kyrkan var riktigt fin! Tror att det blir bra på söndag, eller jag vet att det blir bra då. Annars var jag iväg på cellolektion. Ska försöka repa igenom en stund till nu. Känner mig rätt så hängig så ska ta en kopp te och krypa i säng senare också, och försöka kämpa mig iväg till skolan imorgon. Får se om jag kanske tar halvdag just imorgon. Bilden ska jag nämna kommer från en frostig morgon på höstlovet.
 

Från drottningholm - Höstlov 2015

Bilder: Hanna Kamera: Canon EOS 1100D Objektiv: 90 mm
 
 

Efter höstlovet, orkester

Bild: Hanna Kamera: Canon EOS 1100D Objektiv. 50 mm
 
Hej! Okej, dags för att orkesterep igen. Ska dra iväg om typ 45 minuter. Spela och så. Veckan verkar gå fort, vilket är skönt. Fast å andra kan jag önska i vissa stunder att tiden bara kunde gå lite långsammare, tack. Bilden kommer från Drottningholm under höstlovet!
 
 

Höstfärger på Drottningholm - Höstlov 2015

Bilder: Hanna Kamera: Canon EOS 1100D Objektiv: 90 mm
 
 
 
 

RSS 2.0